Sådan sikkerhedskopieres filer

Filproxytjeneste til at bevise filer – Fem almindelige teknikker til at sikkerhedskopiere og gemme data. Den metode, du bruger til at sikkerhedskopiere dine filer, påvirkes af, hvordan du gemmer og bruger dine data. Disse er enkle strategier til at dedikere filer til årsagen, uanset deres betydning.

Ændring af filerne

Du vil bemærke en forskel i den måde, du deler og bruger oplysninger på, når du begynder at gemme filer på skyen eller ved hjælp af en filserver. Du skal bruge et tommelfingerdrev eller vende oftere end din bærbare computer. Du kan bruge dine filer på en anden måde.

Du kan tage skridt til at undgå almindelige slåfejl. Når du er klar til, at sikkerhedskopieringen skal starte, skal du fjerne “fra” filnavnet og tilføje navnet efter kantede parenteser. F.eks.

Selvom der er mange mere sofistikerede måder at gøre dette på, skal følgende tip komme i gang. Du skal sikre dig, at den software, der bruges til at oprette filer, er kompatibel med Microsoft Office 2007 eller tidligere versioner.

En af de bedste måder at få en klar forståelse af, hvad dine filer siger, er at skrive dem i medicinsk terminologi. Hvis du ledte efter oplysninger om en bog, der er skrevet i den første person, kan du oprette en mappe med navnet Medicinsk forskning, derefter flytte til mappen Animationer og derefter oprette en mappe med navnet Dokumenter til lagring af alle filer, der er relateret til bogen. Du vil være i stand til at sikkerhedskopiere filer og mapper meget let, når du har oprettet en lignende mappestruktur som den, der er vist ovenfor.

En ting jeg elsker at gøre, er at oprette flere versioner af mine dokumenter inden for en enkelt mappe. Så vil jeg kopiere hver version til min harddisk. Dette vil spare mig tid, og du kan også følge mit råd nedenfor.

Microsoft giver dig mulighed for at have forskellige versioner af dokumenter, og du vil se en mappe med et navn, der ligner navnet på dit dokument, for eksempel papirer-i-tilfælde-hus-programmering. Disse navne angiver, at filnavnet ikke er relateret til mappenavnet. Du kan ikke gemme eller åbne filer under dette navn. Denne mappe ville blive klassificeret under “programmer” og ville blive kaldt “Papercuts”. Du kan dog gemme alle dine filer i mappen “Papirklip”, hvis det ønskes.

Du kan i stedet angive den etiket, du vil bruge til en bestemt fil, og fortælle, at den ikke skal ændres, når du gemmer den eller lukker den. Ved ét dokumentmærke kan der bruges følgende:

1. “Området” i dokumentnavnet henviser til det område, hvor programmet skal fungere. Mappen “Office Installation Manual” markeres f.eks.

2. Du kan derefter oprette en helt ny etiket.

3. Klik på “gem” efter det. Filen omdøbes til mappen “ProgrammerMicrosoft OfficeWord 2007Range”. Sørg for at navngive filen korrekt, så det er nemt for andre at finde den.

4. Når du er fortrolig med navne, vil du være i stand til at identificere, hvor dine filer er gemt. Dit specifikke filnavn og kategorinavn kan placeres der. Du vil være i stand til at identificere, hvilken fil du gemmer, og hvilket format.

*PDF-format giver dig mulighed for at oprette PDF-filer, der kan læses og vises overalt. * Brug knappen Find ud af og tasten Find tryk på Ctrl. * Klik på stjerneikonet ud for filnavnet for at få det vist. Du kan redigere en fil ved at klikke på Rediger eller trykke på Ctrl-tasten et vilkårligt sted på skærmen. *Hvis du vil slette en fil, skal du trykke på Ctrl- og sletteknapperne samtidigt eller klikke på X ud for den. Filer overføres til papirkurven eller slettes permanent, når de er slettet fra computeren.

Disse filer sendes derefter til papirkurven, hvor de komprimeres og slettes automatisk.

Skriv kommentar