Når du ikke føler dig i stand til at tage det længere

Føler du nogensinde, at du ikke er i stand til at tage det længere? Det er ikke almindeligt for mig at opleve denne følelse, men jeg sværger, at så snart jeg kommer ind i køretøjet, føler jeg, at jeg kan klare det længere. Mit humør er gladere og klarere.

Det er derfor, jeg kører på denne måde. Det er på grund af en vigtig ændring, jeg var i stand til at gøre, der fik mig til at føle sig som en professionel. Jeg havde en anden fortolkning af, hvad der foregik. Jeg forstår, at ting kan ske, og jeg ønsker dem held og orden. Når de ikke gør det, gør jeg mit bedste for at ordne dem.

Jeg var chokeret over at opdage, at manden (karakter navn ukendt) i min historie var kommet ind i mit liv. Jeg følte mig så syg, at jeg ikke kunne holde det ud længere. Jeg følte mig syg i næsten en måned. Jeg følte mig ufokuseret, humørsyg, træt og irriteret. Jeg følte, at min blide sjæl havde tændt og trukket det hele af.

Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være permanent. Du kan have følt det, da det skete for dig. Det er det mest berusende øjeblik i dit liv. Du føler, at dit liv er aftaget, og du kan fortsætte med at føle på den måde. Dette er, når du har lyst til din rigdom flyder til dig som vand, eller når familie, venner og kære viser respekt for dit liv.

Nogle gange tror folk, at når der sker noget i dit personlige liv, gør du noget forkert. Sandheden er dog, at det faktisk er det modsatte. Hvis du er fokuseret og søger efter en løsning, der er til gavn for det større gode, vil denne sandhed præsentere sig selv som en sandhed. Du skal muligvis tage et øjeblik og lade det flyde.

Sidney Horrorhow i controller, og jeg var aisherskand Sidney Horrorhow. Jeg tog aldrig pigerne i min kontrol. Det føltes, som om jeg gjorde det hele mod dem. Grunden til, at andre børn styrer situationen og frembringer en følelsesmæssigt ladet reaktion, er ofte, at de fokuserer på din energi.

Som et resultat, befandt jeg mig i denne situation. Min energi er altid så tynd, og det er indlysende. Der er en neutral energi i stand til at holde kærlighed og fred. Det var her, jeg begyndte at arbejde. Jeg vidste ikke, mit DNA eksisterede.

Jeg opdagede, at jeg kan lide at gå ud for en løbetur om natten. Jeg elsker at køre i mørke. Jeg nyder friskhed og kølighed af morgenluft. Først troede jeg, at jeg ikke var forbundet med Hope. Hope og hendes honninghund Hope er nu mine bedste venner.

Han længes efter et harmonisk forhold. Han ønsker respekt. Jeg elsker Hope og hendes kærlighed.

Wow! Selv hunde har evnen til at helbrede dit hjerte, når andre har svigtet. De vil fortælle dig, at hvis din historie om ondt fortsætter, gæt hvem der bliver den næste.

Det er muligt at ændre vores perspektiv ved at åbne vores hjerte for lignende oplevelser. Håb er hendes smukke collage. Jeg har håb på grund af hende. Håb er min styrke. Jeg prøver at være fredfyldt. Håb kan findes der, med magiske energi rum i mellem. Det er en vidunderlig gave.

Jeg kører til Hope og hendes sønner, næste gang hun giver mig et lift i min bil. . . I zonen.

Hvad synes du om beslutningen om at… Handle anderledes? Du kan træffe nye livsvalg. Er du klar til at gøre det næste træk som Hope? Jeg må finde en anden måde. Lad mig efterlade dig med et citat fra Donna, min ven og mentor.

“Vi kan hurtigt ændre vores vrede. På et splitsekund kan vi ændre vores følelser. Hvis vi er vågne, er det muligt at begynde at drømme igen. Du kan ikke leve med dine drømme, så fortæl dem, at de er døde. Dine drømme er på den følelsesmæssige søvn fase. Verden bevægede sig, da du drømte. Tillad dig selv at drømme igen, omfavne dit indre håb og lys, og glem ikke morgenen for dine fejltrin.

Dette er en meget flot ting, og det kan arbejde for din. Du kan også udvikle intuition. Vi tror ofte, at vi føler os fulde af lys hver eneste dag. Vi tror måske, at vi er fyldt med lys. Men under hvert af vores øjne er mørket. Du kan blive overrasket over de ting, du finder.

Du er større, end du tror. Husk det her.

Skriv kommentar