Leje en Bolig Realkredit Broker

Hvis du køber en bolig og ikke vil være i stand til at betale hele prisen på huset over sin værdi, kan du altid prutte med sælgeren for at reducere prisen. Hvis du ønsker at erhverve et realkreditlån, ville det være en klog beslutning at ansætte en professionel til at give dig en. Formålet med at ansætte en ville være at sætte en stopper for alle de besvær, der skyldes manglende erfaring med at benytte sig af tjenesterne.

Et realkreditlån mægler er en, der fungerer som en mellemmand mellem långiver og låntager, med sit kontor faktisk fungerer som et marked til formålet. Den midterste mand kaldes pant mægler, som han står mellem långiver og låntager på alle stadier af hele behandlingen. Det er hans job at finde det mest hensigtsmæssige lån at vinde ved sin klient. I mange stater i USA er det obligatorisk for pant mægler, der skal licenseres, før de udfører yderligere tjenester.

Et realkreditlån mægler er normalt den, der beskæftiger sig med långivere direkte. Han kan også være den, der indleder forhandlingerne med låntageren. Hvis en kunde af hans ansætter et realkreditlån mægler, vil mægleren have mere indflydelse, da han er den, der vil direkte arbejde med långiver. En autoriseret mægler sørger for, at han overholder alle statens regler og regler, mens han beskæftiger sig med sine kunder.

Men bare fordi en person har en licens, er det ikke nødvendigvis, at han er i stand til at give den bedst mulige anbefaling til en långiver. En pant mægler skal have et stort kendskab til alle de lån strukturer, der findes, og skal være i stand til at afgive en udtalelse, som er upartisk og korrekt i henhold til de faktiske omstændigheder, han blev præsenteret. Han skal have førstehånds oplysninger om alle långivere i området. Han skal have detaljerede oplysninger om deres produkter, renter, fleksibilitetsordninger og andre aspekter, der kan hjælpe dig i din beslutning. At have sådanne oplysninger kan være afgørende, da det kunne afgøre, om en låntager vil være at komme til hans planlagte mål.

Derfor er det afgørende for din velfærd at vælge et realkreditlån mægler, som du kan stole på. Bed om henvisninger, opkald eller mund til mund. Hvis du ikke kan gøre det, så tjek følgende-

Hvor længe har han været i branchen?- Jo længere han har været i branchen, jo mere erfaren er han og kan anses for langt bedre end en nybegynder.

Hvad er hans honorar?- Sørg for det. Lav en skriftlig aftale med ham, hvori du angiver det beløb, han ville opkræve som gebyrer. Husk, at gebyrer er forskellige fra renten.

Vil han give dig sin top professionelle råd?- Ja, han vil. En erfaren mægler kender sit job godt og kan være til stor hjælp for dig i at få det bedste lån struktur og lavest mulige rente.

Hvordan er hans priser?- Sørg for at stille dette spørgsmål. Du kan ikke ringe til en mægler og spørge om priser uden faktisk at vide, hvad du vil blive tilbudt. Nogle mæglere ville opkræve et fast gebyr, mens andre ville give dig en sats, der svinger med den primære sats.

Hvad er hans afbestillingsgebyrer?- Gør det rigtige spørgsmål også her. Dette er vigtigt, fordi du skal vide, at hvis du ikke er i stand til at annullere kontrakten inden for et bestemt tidspunkt, bliver du nødt til at betale en vis mængde penge til långiver.

Stil disse mæglere alle de vigtige spørgsmål og sørg for at få den rigtige. Skynd dig ikke at vælge. Rigtige valg kan spare dig for en enorm sum penge. Du er nødt til at finde et realkreditlån mægler, der har din bedste interesse i tankerne og kan sætte dine behov samt dine ønsker før banken.

Skriv kommentar