Hvad skal man bære til jagt i varmt vejr

Når det kommer til hvad man skal bære til jagt i varmt vejr, der er flere forskellige ting at huske på. Et af disse er lag. Dette er den bedste måde at holde sig godt tilpas på jagten. Ud over lag er der også stoffer og camouflagedesign at overveje.

Stoffer

Hvis du planlægger at jage i varmt vejr, skal du bære stoffer, der hjælper dig med at forblive komfortabel og tør. Du bør også overveje din jagtstil og de fremherskende vejrmønstre i dit område.

De stoffer, du vælger, skal være lette, åndbare og behagelige. De bør også give isolering. I køligere temperaturer kan du tilføje et lag for at holde dig varmere.

Om sommeren er bomuld et godt valg til baselayers. Det absorberer fugt og tørrer langsomt. Det er også alsidigt.

En anden mulighed for dit grundlag er syntetisk materiale. Det vil væge sved væk fra din hud og hjælper dig med at regulere din kropstemperatur. Under kolde forhold kan du bruge en tungere vægt.

Du kan også prøve en blanding af polyester og bomuld. Polyesteren vil skabe en tætning, der forhindrer varme i at undslippe. Derudover er mikrofibrene i Thinsulate-stof fugtbestandige og fanger mere luft på mindre plads. Denne type stof er nem at passe på og kan bruges i både varme og kølige klimaer.

Camouflage design

Når det kommer til camouflagedesign til jagt i varmt vejr, er der flere muligheder at vælge imellem. Afhængigt af hvilken type jagt du laver, sæsonen, og din region, et mønster fungerer muligvis bedre end et andet.

Hvis du prøver at skjule dig for et stort vildtdyr, så vil et camouflagemønster, der bryder din kontur, sandsynligvis være mere effektivt. Dette gælder især for at gemme sig fra vandfugle, kalkuner og andre store spil.

Bortset fra at bryde din kontur op, et”breakup“ mønster er også designet til at blande sig med baggrunden. Dette får dig til at jagttoej-maend.dk/ ligne en dyredel af landskabet, snarere end et menneske. Dette er især nyttigt, når man jager i åbne rum.

Mens begrebet sammenbrud og forstyrrende camouflage ikke er nyt, teknologien bag disse mønstre er avanceret. Digital farve er en stor del af denne nyere form for camouflage. Dette forvirrer dit menneskelige øje yderligere.

Lagdeling

Det vigtigste stykke lagdeling til jagt i varmt vejr er at holde din krop tør. Det næste er at forhindre svedtendens. Dette opnås ved brug af et vandtæt ydre lag. Det skal ikke være for stramt, men løst nok til at lade luften komme ind og fugtigheden ud.

Det næste lag, der skal overvejes, er et mellemlag. Dette lag øger isoleringen og hjælper med at væge fugt væk fra huden. Dette mellemlag kan fremstilles af en række forskellige materialer. Merinould er et godt valg. Dette materiale har naturlige antimikrobielle egenskaber. Det er også stille, så det er fantastisk til et basislag lige ved siden af din hud.

Det sidste stykke af lagdelingen til jagt i varmt vejr system er det ydre lag. Dette kan være en jakke, overalls med en hætte eller noget andet. Dette lag skal beskytte dig mod vind, vand og sne.

Valgmuligheder for vandfiltrering

Der er mange vandfiltreringsmuligheder for jægere, men der er ikke en eneste, der er bedst for enhver situation. For eksempel, hvis du ønsker at filtrere store mængder vand, kan du overveje et tyngdekraftfodret filter. Men hvis du bare bruger en lille mængde, er du sandsynligvis bedre stillet med et klemfilter.

Squeeze filtre er lette og pakbare. De er nemme at bruge. De filtrerer også vand ned til 0,1 mikron. Det er godt for at slippe af med bakterier og protozoer. Men du skal fylde posen, før du begynder at klemme. Hvis filteret fryser, er det ret ubrugeligt.

Pumpe-stil filtre er mere komplekse. De er gode til filtrering af større mængder vand, men de optager mere plads i din pakke. De kan også være lidt dyrere.

Fødevarer kilder

For dem, der leder efter en nirvana eller en gør-det-selv-jagt, der er mere end en måde at bruge dine hårdt tjente penge på. Hemmeligheden bag en vellykket, og ikke nær så stressende, jagtoplevelse er at få mest muligt ud af det ved at maksimere den tid, der bruges på stien. Et godt sted at starte er ved at vælge et bestemt område, såsom en skov eller skovklædt savanne, for at give mulighed for en fuld sensorisk inspektion og efterfølgende beslutningstagning. Valg af den rigtige placering giver dig mest tilfredshed året rundt. Ovennævnte bestemmelser skal være en given i din planlægnings- og forberedelsesfase. Det næste spørgsmål at stille dig selv er,“ Hvad er mine mål for sæsonen?“ Et klart svar på dette gåde kan være så simpelt som at vælge den rigtige sæson.