Er du på udkig efter en fedtfattig eller lavt kulhydratindhold kost?

Fedtfattig kost – Hvor opstod denne idé? Fedtfattig kost blev populariseret i 1970’erne. Selv om det var en populær tendens i et stykke tid lavt fedtindhold blev til sidst miskrediteret af forskning. Fedtfattig kost forsvandt og blev henvist til 1980’erne og 1990’erne. Den nyeste og bedste “lavt kulhydratindhold” kost er nu i søgelyset.

Din krop har brug for omkring 100 kalorier til at fordøje og behandle et måltid, der indeholder fedt. 70 kalorier er forpligtet til at syntetisere og producere fedtsyrer. Efter at have taget denne “magert protein”, vil din lever bryde det ned i fedtsyrer. Disse fedtsyrer opbevares i fedt i fedtvævet eller som fedtdepoter i cellerne.

Også, reducere dit kalorieindtag ikke reducerer kroppens fedt butikker, men kun til en vis grad. De vil ikke forsvinde, og det kan endda producere mere. Nogle fedtstoffer omdannes ikke til fedt og kaldes ofte overskydende fedt.

Vigtigere, din krops fedtceller kan undertiden absorbere overskydende kalorier og gøre yderligere fedtsyrer, når de er under stress fra at skulle konstant støtte flere kalorier fra fedt. Vi mener, at en afbalanceret kost er vigtigere end at skære kalorier. Din krop er en effektiv maskine. Det er i stand til at producere fedtdepoter, når det er nødvendigt for et bestemt antal kalorier.

Dette er, hvordan kalorieindhold begrænsning spiller en stor rolle i ens helbred, kropssammensætning, velvære, og sult.

Almindelige fejlslutning af proteinbegrænsning

Når du sænker deres kulhydratindtag, er den første fejl, folk begår, at erstatte protein med mere protein. Det kan lade sig gøre, men det kan få alvorlige konsekvenser.

Her er et simpelt eksempel. Forskere opdagede, at calcium fra 1970’erne højt kulhydratindhold kost (hvor folk forbruges 3 kopper skimmilk dagligt, men kun 300 mg calcium (9 mg)), kunne have været udvundet og opbevaret i knoglerne. Dette resulterer i en betydelig stigning i mængden af absolut calcium i din kost. Dette kan føre til nedbrydning af dine knogler.

Senere vil de samme mennesker oplever osteoporose symptomer, herunder slid på knogler, hår og negle nedbryde, og så vil de flytte til en “lavt proteinindhold” kost.

Selv lavprotein dieters har begået den fejl at spise højt kalorieindhold pommes frites, pasta, brød og pommes frites, mens nipper til en masse øl. De havde NUL ændringer i deres blodkemi, vægt eller magert body mass index. Ikke en af dem! Dette er ikke overraskende i betragtning af, at alkohol er hovedårsagen til lav libido for både mænd og kvinder.

Du bør begrænse kulhydrater, der er enkle sukkerarter såsom sukker findes i frugt og grøntsager grupper og komplekse kulhydrater såsom søde kartofler, hvide ris og hvidt mel. Disse kulhydrater kan forårsage yderligere stress til din lever og bugspytkirtel og kan være meget hårdt på fordøjelseskanalen.

Protein er den bedste kilde til kostprotein

Din krop er din bedste kilde til protein. Det er den bedste måde at finde ud af det på.

Du har mange muligheder for at bestemme din krops sammensætning. Badeværelse skalaer kan bruges til at bestemme din daglige vægt. Du kan også bruge dit tøj til at måle din vægt.

Hudpapir: Målebånd: HandFit2Go

Disse metoder viser ikke, hvor meget af din krop er fedt.

Lad mig dele med dig fire metoder til at beregne din Body Mass Index (BMI). Disse er opdelt i følgende:

#1 Måneden med de mest lækre gæt. Du tager fejl, hvis du mener, at folk, der er over 25 eller undervægtige (under 18 år) skal gøre push-ups og sit-ups, indtil de når deres BMI bunden. En normal læsning er en, der falder et sted mellem yderpunkterne af BMI. Hvis dit BMI ikke er inden for normalområdet, skal du komme i form og træne.

#2 får dine kulhydrater. Kulhydrater er detometrie brændstof.

Skriv kommentar